Reserveringsbeleid

Tijdelijk anders, net zo gezellig!

Welkom op de reserveringspagina voor de Havermarkt.

We zijn blij jullie weer te mogen verwelkomen op ons mooie terras! 
In verband met de huidige maatregelen rondom het Coronavirus hebben we de krachten gebundeld. Op dit moment voeren Café Corenmaet, Café Bruxelles en Suikerkist een tijdelijk gezamenlijke menukaart en hebben we een gezamenlijk terras. Klik op “meer informatie” om de menukaart te bekijken.

Let op: je plaatst een reservering voor het gezamenlijke terras, niet voor een specifieke zaak.

Informatie

Havermarkt reserveringen
Wij zijn blij dat we jullie weer mogen verwelkomen. Op deze pagina vind je alle informatie omtrent de reserveringen voor het terras op de Havermarkt. In verband met de Coronamaatregelen is het niet mogelijk een plek binnen te reserveren.

Reserveringsbeleid

Wij verwachten dat velen, net als wij, staan te springen om de horeca weer te bezoeken. Juist daarom willen we iedereen een eerlijke kans geven. Ben jij die vroege vogel? Dan heb je de mogelijkheid tussen 12.00 uur en 12.30 uur een tafel te reserveren. De rest van de dag werken wij met aanloop een maak je de reservering bij aankomst. Je bent dan ook vrij zo lang als je wilt te blijven zitten.

Volgens de huidige regeling mogen er uitsluitend 2 personen aan een tafel zitten (binnen anderhalve meter) tenzij de personen een huishouden vormen. In het laatste geval ben je verplicht om dit aan te kunnen tonen bij binnenkomst. Wij nemen reserveringen aan tot en met 4 personen. Wil je toch met meerdere komen eten en vorm je geen huishouden? Wij zullen ons uiterste best doen twee of meer tafels naast elkaar te reserveren voor je. Zet deze voorkeur in je opmerkingen van de reserveringen.

Bij aankomst meld je jezelf bij de ontvangstbalie, deze vind je naast Café de Corenmaet. Hier vindt de triage plaats en word je daarna door personeel naar de voor jou schoongemaakte tafel begeleid.

Lunch & borrel

Tussen 12.00 en 16.30 uur is het mogelijk te genieten van een smakelijke lunch of lekkere borrel. Je kan enkel een tafel reserveren tussen 12.00 uur en 12.30 uur, de rest van de dag maken we een reservering aan de deur.

Lunchtijden
12:00u – 18:00u 

Feestje?
Geen plekje kunnen bemachtigen op het terras of wil je thuis verder genieten van de Havermarkt? Elke zaterdagavond organiseert Feestcafé Peddels een livestream om er in je woonkamer een feestje van te maken.

Elke zaterdag vanaf 20.00 uur