Cadeaukaart

Op zoek naar een geschikt cadeau voor een verjaardag of andere speciale gelegenheid? Met de cadeaukaart van Van Asch Horeca zit je altijd goed! Onze veelzijdige horecazaken bieden voor ieder wat wils. Van een biertje bij ons feestcafé tot een heerlijk diner in het Ulvenhoutse bos; Met deze kaart kan het allemaal!

De kaart is beschikbaar vanaf €12.50 en komt met een leuke cadeauverpakking. Per direct verkrijgbaar in al onze horecazaken: BBC Bruxelles, Café de Corenmaet, Suikerkist, Feestcafé Peddels, Café de Vrachtwagen, Café Noir, De Fazant Ulvenhout. Binnenkort meer informatie over het online bestellen van deze kaart.

Wanneer je saldo over hebt kun je deze makkelijk meenemen naar je volgende bezoek. Dit kan ook een bezoek zijn aan een van de andere zaken.

Nog saldo over?

Geen punt, het overige tegoed is verzilverbaar bij uw volgende bezoek bij een van onze horecazaken. Wilt u precies weten hoeveel saldo u nog over heeft. U checkt dat heel gemakkelijk via onderstaande link.

Piggy & Van Asch Horeca
Piggy is onze leverancier van de tegoedkaart. De kaart is geldig binnen al onze horecalocaties. Uw kaart is in te leveren bij De Suikerkist, Café Bruxelles, Café Corenmaet, Café de Vrachtwagen, Feestcafé Peddels, Café Noir, De Fazant Ulvenhout.