SILENT MUZIEK BINGO

RESERVEREN


Meer informatie

Op de Havermarkt in Breda slaan we de handen in één om de leukste bingo van Nederland te organiseren. Houd onze facebookpagina in de gaten voor alle komende data. Je hebt er misschien al van gehoord, maar hoe werkt het nu eigenlijk?

Je ontvangt 2 bingokaarten met 2 verschillende muziekthema’s. Voorgaande thema’s waren bijvoorbeeld 80’s, 90’s, foute uur, Nederlandstalig etc. Onze DJ draait in willekeurige volgorde alle nummers tot iemand een volle rij, een vol kruis en uiteindelijk een volle kaart heeft. En daar zijn leuke prijzen mee te winnen! Entree bedraagt 10 euro.

INFO RESERVEREN:

Wil je reserveren of wil je een wijziging maken aan je reservering? Je kunt alleen reserveren via deze website (vanaschhorecabeheer.nl/silent-muziek-bingo/). Je wijziging kan alleen worden beoordeeld via je eigen reserveringsaccount online. Wijzigingen in aantal kunnen alleen maar aangevraagd worden tot maximaal vier personen. Er mogen niet meer mensen aan tafel zitten dan vier.
Lukt het niet om te reserveren: Helaas dan zitten we dan al vol. Berichten sturen op onze Social Media, of naar de horecazaken zelf voor terrasplekken, heeft geen zin.

Wekelijks wordt er gekeken wanneer er een volgende Silent MuziekBingo komt. Is de bingo op een woensdag? De reserveringen openen de donderdag ervoor om 17:00U. We zijn meestal heel erg snel uitverkocht, dus lukt het niet meer om te reserveren: Dan zitten we helaas al vol.
Houd onze socials goed in de gaten voor informatie.
De naam is op Facebook, Instagram en Spotify: “De Silent Muziekbingo”. 

REGELS:

1. Reserveer van te voren je tafel, via deze website.
2. Maximaal 4 personen aan 1 tafel.
3. Kom op tijd, na 15 minuten wordt je reservering automatisch geannuleerd.
4. Tafels worden NIET naar elkaar toe geschoven, houd afstand van elkaar.
5. LEVER JE KOPTELEFOON IN BIJ HET PERSONEEL van de zaak waar je zit. Per missende koptelefoon betaal je €35.
6. Blijf zitten tijdens het dansen.
7. Meezingen is helaas niet toegestaan, dit doe je maar onder de douche.
8. Volg op instagram: De Silent Muziekbingo voor alle story’s van de avond. <3

Heel veel plezier!

FOTO’S

Alle foto’s van de vorige Silent MuziekBingo bekijken? Volg onze Facebook pagina!