Havermarkt ChallengeHAVERMARKT
CHALLENGEWij ruilen voor het goede doel. We beginnen met een unieke houten flesopener en zullen ons best doen daar GOUD van te maken. En wie dat het beste lukt wint de titel:

Havermarkt Trademaster 2020!

Het finale-bedrag wordt onder andere gestort aan het Rode Kruis. Daarnaast mag de uiteindelijk eindafnemer ook voor een x-percentage geld overmaken aan een door hem of haar gekozen goede doel. Gedurende het spel is het mogelijk voor iedereen om een donatie te storten.

WILT U EEN VRIJWILLIGE DONATIE DOEN?


SPEL UITLEG

Het spelverloop bestaat uit meerdere rondes waarbij er per ronde duo’s afvallen, uiteindelijk blijft er 1 duo over waarmee we de finale in gaan. Uiteraard met hulp van alle medewerkers en aandacht.
Dertig teams starten de competitie voor de felbegeerde titel TRADE MASTER 2020. De teams worden samengesteld uit onderstaande groepen.
Uiteraard houden we tijdens het ruilen rekening met de richtlijnen van het RIVM.

TEAM 1

CAFÉ BRUXELLES & CAFÉ CORENMAET


TEAM 2

SUIKERKIST


TEAM 3

FEESTCAFÉ PEDDELS & CAFÉ DE VRACHTWAGEN


WIJ GAAN VLOGGEN


Via vlogs worden kandidaten en hun activiteten op de voet gevolgd. De kijkers kunnen het spelprogramma wekelijks volgen via ons YouTube kanaal. Zo worden de meest unieke ruilmomenten in beeld gebracht en zullen er ook objecten of diensten zo nu en dan getaxeerd moeten worden om de waarde te bepalen.
Youtube subscribe now 10

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR